Box Drive failed to initialize with MacOS even after reset

New post

Comments

4 comments

  • France

    Hi Madeleine, 

    Welcome to the Box Community!

    I'm sorry to hear that you are having issue initializing Box Drive.

    It looks like you are part of an organization that requires their managed users to contact your internal helpdesk or IT team for issues related to Box.

    Kindly reach out to your internal helpdesk or IT team for further assistance on looking into this.

    Regards,

    0
    Comment actions Permalink
  • dherrick

    We've seen an increase in problematic workflow recently with Box Drive and Monterey 12.5 on M1 chips as we roll out more of those workstations at our agency. We haven't gotten a fix yet from Box support - we just keep sending Box logs to them so they can look for a solution.

    1
    Comment actions Permalink
  • France

    Hi Everyone, 

    Welcome to the Box Community.

    I understand that you are receiving an error message that says Box drive failed to initialize with MacOS on FPE mode, I'm happy to help!

    We now have a support article to address this issue. Please go ahead and make sure to follow the steps provided in this article to resolve this:

    If you have questions, please let us know and we will help you!

    Regards, 

    0
    Comment actions Permalink
  • Marcus Ashworth

    This is terrible!  I am going thru this article which stated to cut and paste message into terminal and its prompting me for PW. entering it correctly and nothing is changing.  This sucks because we use our files every day.  

     

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.