Error: Grant credentials are invalid

New post

Comments

14 comments

  • Kourtney

    Hello, 

    Could you please provide the client ID of your application so I can take a look at it in the backend? I believe you may be affected by a known bug. 

    Best,

    Kourtney, Box Developer Advocate

    0
    Comment actions Permalink
  • Rathin Mandal

    Hi Kourtney,

    Thank you for replying.

    Here is the client Id: pult3u3k5hfw0h22o1azb01jh0oi9qxc

    I am trying my test on Sandbox environment of Box.

    0
    Comment actions Permalink
  • Kourtney

    Hey Rathin, 

    Thank you for providing that information! It does appear this is the bug at work, but I can quickly help you work around it. Can you please tell me what the desired application access is for this app (i.e. app only or app + enterprise)? 

    Best,

    Kourtney, Box Developer Advocate

    0
    Comment actions Permalink
  • Rathin Mandal

    Hi Kourtney,

    Thanks for quick response.

    I am building a backend application, which will be uploading some files to box folders using BOX API. The application will have no access to website or redirect url.

    So achieve this, I am trying the option of client grant, using client id and client secret.

    0
    Comment actions Permalink
  • Jamie Thompson

    Hi Rathin,

    I stumbled upon this issue while researching something for another. What kind of app did you initially set up? Did you do the limited access app or the full enterprise app?

    Jamie

    0
    Comment actions Permalink
  • Kourtney

    Hey Rathin, 

    Apologies my question was not clear enough-- which option under the configuration tab did you want set for the application access? The options are either app only or app + enterprise. The bug is affecting the selection not being flagged on the backend which is why you are getting this error. 

    Best,

    Kourtney

    0
    Comment actions Permalink
  • Rathin Mandal

    Thanks for replying.

    @Kourtney, I am using App Only setting.

    @Jamie, I have selected Custom App and then Server Authentication

    0
    Comment actions Permalink
  • Kourtney

    Thank you --- go ahead and try to authenticate now! Things should be working. 

    0
    Comment actions Permalink
  • Eric Gordon

    Hi - I'm having this same issue. How was this resolved?

    0
    Comment actions Permalink
  • Kourtney

    Hey Eric -- Can you please provide me with your application's client ID and which option under the configuration tab you want set for the application access. The options are either app only or app + enterprise.

    Best,

    Kourtney, Box Developer Advocate

    0
    Comment actions Permalink
  • Eric Gordon

    @Kourtney - Client ID: c91l0lqu7q0c3vdn8gtjxp8serrdo91k and configuration is app access only. Thanks.

    0
    Comment actions Permalink
  • Rathin Mandal

    Hi Kourtney,

    I am able to access the API successfully. My Box application was not approved by Admin, due to which authorization was failing.

    Thanks for looking into this.

    0
    Comment actions Permalink
  • N'DIAYE Ousmane

    Hi,
    I have the same problem, what is the source of the problem and how could I fix it?
    Here is my clientID: b4wzy5kcto254vxxu5lyu7d3p8ot5xlx

    We selected custom app with server authentifcation(client credentials) and app access only. 

    Thanks,

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Kourtney

    Hello @N'Diaye Ousmane: 

    Apologies for the delay. Your application should now be able to be used. Please reauthorize the app in the admin console and try again! 

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.